به گزارش خبرساز ایران، در ادامه این مطلب به ۶ سبزی معطر اشاره خواهیم کرد که عادت به مصرف آنها میتواند برای بدن مفید باشد که به ترتیب عبارتند از:
۱. ریحان
ریحان، سبزی است که بهعنوان ضداسپاسم طبیعی شناخته میشود و برای بهبود اختلالات گوارشی مانند نفخ و کولیت موثر است. همچنین، ریحان خواص ضدالتهابی دارد و به مقابله با بوی بد دهان و آفت نیز کمک میکند. ریحان برای تقویت مقاومت بدن و تحریک سیستم ایمنی نیز موثر است و نقش موثری در بهبود کیفیت خواب دارد. علاوه بر مصرف ریحان بهشکل سبزیخوردن میتوان از آن در ترکیب انواع سس و سالاد نیز استفاده کرد.
۲. نعناع
نعناع انواع مختلفی دارد و مهمترین کاربرد این سبزی بینظیر بهبود مشکلات گوارشی و رفع خستگی است. برگهای نعناع بهدلیل خاصیت محرک سیستم عصبی در موارد ابتلا به میگرن توصیه میشود.
۳. برگبو
مهمترین کاربرد برگبو بهبود مشکلات گوارشی و بیماریهای روماتیسمی است. مصرف این سبزی به تسکین درد کمک میکند و عفونتهای دندان و ادرار را بهبود میبخشد. تاثیر ضدعفونی و مقابله با باکتریها باعث شده تا این سبزی بهعنوان درمان طبیعی برای آنفلوانزا، سرفه و برونشیت توصیه شود.
۴. رزماری
رزماری در کنار عطر فوقالعادهای که دارد سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی است و دیورتیک محسوب میشود. این سبزی در بهبود خستگی، استرس و بیماریهای کبد و گوارش کاربرد دارد. جالب اینکه مصرف رزماری رویش موها را نیز تسهیل میکند. رزماری حافظه را تحریک میکند و تاثیر مثبتی بر جریان خون و اختلالات خواب دارد.
۵. ترخون
ترخون سرشار از ید و آهن است و بهدلیل رایحه خاصی که دارد میتواند جایگزین عالی نمک محسوب شود. مصرف ترخون اشتها را تحریک میکند و مشکلات گوارشی مانند نفخ و یبوست خفیف را بهبود میبخشد. این سبزی به دلیل خواص ضداسپاسم در موارد اسپاسمهای عضلانی، بیماریهای دوران قاعدگی و بیخوابی توصیه میشود.
۶. آویشن
آویشن سبزی حاوی مقدار فراوان فیبرها، ویتامینها و موادمعدنی است و از جمله مهمترین خواص آن می توان به مقابله با تشدید بیماریهای قلبیعروقی اشاره کرد. البته مصرف دمنوش و بخور آویشن راهکار بسیار موثر و شناخته شده ای در موارد ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزاست.
ثبت دیدگاه