نبه گزارش خبرساز ایران، تفلیکس پلتفرم و شرکت تولیدکننده محتوای سریالی و سینمایی با از دست دادن مخاطبان خود موج دیگری از اخراج کارمندهای خود را آغاز کرد. بهگفته مدیران این شرکت فقط طی سه ماهه نخست سالجاری میلادی این غول عرصه استریم (منتشرکننده محتوای اینترنتی) بیش از ۲۰۰هزار مشترک خود را از دست داد و اکنون هم حدود ۳۰۰کارمند خود را اخراج کرده است؛ رقمی که ۳درصد از کل کارمندان این شرکت را تشکیل میدهد. نتفلیکس در ماه آوریل به سرمایهگذاران هشدار داده بود که در دو سال آینده بخشی از رشد هزینههای خود را کاهش خواهد داد. البته این شرکت قصد دارد سرمایهگذاری سنگینی ازجمله حدود ۱۷میلیارد دلار روی محتوا داشته باشد. به گزارش دیلیمیل، نتفلیکس در تلاش است تا به اشتراکگذاری گسترده امکان رمز عبور مشترک را نیز متوقف کند. علاوه بر ۲۲۲میلیون خانوار مشترک این شرکت، بیش از ۱۰۰میلیون خانوار از خدمات آن از طریق اشتراکگذاری حساب استفاده میکنند که این رقم اخیر ممکن است حذف شود.
کشف بزرگترین باکتری جهان
کارائیب: دانشمندان در یک باتلاق حرا [نوعی باتلاق آب شور با درختان حرا] کارائیبی، بزرگترین باکتری دنیا را کشف کردند. با اینکه بیشتر باکتریها میکروسکوپیاند، تیومارگاریتا مگنیفیکا اندازه مژه انسان است و با چشم غیرمسلح دیده میشود. این موجود در واقع برای انسان خطرناک نیست، اما اندازهاش دانشمندان را حیرتزده کرده است. شون ماری ولاند، از مؤسسه ژنوم مشترک در آزمایشگاه ملی لارنس برکلی در ایالات متحده، گفت: «این باکتریها حدود پنج هزار بار از بیشتر باکتریها بزرگترند. با درنظر گرفتن همه جوانب برای ما انسانها، مثل این میماند که با انسان دیگری روبهرو شویم که به بلندی کوه اورست باشد.» این باکتری که یک سانتیمتر طول دارد، در حال زندگی روی برگهای در حال پوسیدن یک درخت حرا در کارائیب کشف شد.
خونسردها دیرتر پیر میشوند
ایلنوی: یک مطالعه جدید نشان میدهد که خزندگان و دوزیستان و بهطور کلی جانوران خونسرد عمر طولانیتری نسبت به باقی جانوران دارند و این موضوع با اندازه جثهشان ارتباط مستقیمی دارد. یک گروه تحقیقات بینالمللی متشکل از ۱۱۴ محقق، طول عمر و روند پیری ۷۷گونه از خزندگان و دوزیستان را در حیات وحش بهطورعمیق مورد مطالعه قرار دادهاند. این نتایج که در مجله Science منتشر شده نشان میدهد که برخی از این حیوانات آهستهتر پیر میشوند یا حتی به نوعی میتوان گفت اصلا پیر نمیشوند. از ۳۰گونه مهرهدار شناخته شدهای که میتوانند پس از ۱۰۰سال زنده بمانند، ۲۶مورد از آنها حیوانات اکتوترمی هستند که معمولا بهعنوان یک جانور «خون سرد» شناخته میشوند. بدین معنی که نمیتوانند حرارت بدن خود را تنظیم کنند بنابراین دمای بدن آنها طبق محیط اطرافش تغییر میکند. از سوی دیگر، محققان دریافتند حیواناتی که دارای محافظ هستند؛ مانند خار، کاراپاس و پوسته سخت یا زهر، پیری کندتر و طول عمر بیشتری دارند. چرا که آنها بهراحتی شکار نمیشوند و بنابراین یکی دیگر از دلایل عمر طولانیشان به دلیل همین ویژگی آنهاست.
ثبت دیدگاه