حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ 27 جماد ثاني 1446 Saturday, 28 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
توضیح رئیس پلیس راهور درباره ممنوعیت سگ گردانی/ کاهش ۲ درصدی تخلفات و حوادث موتور سیکلت‌ها
07 مرداد 1400 - 10:15
0
سردار حمیدی گفت: رها کردن حیوانات در طول مسیر می تواند برای رانندگان در سطح شهر حواس پرتی ایجاد کند.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، سردار محمد حسین حمیدی رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به پدیده سگ گردانی گفت: یکی از مواردی که می تواند برای رانندگان در سطح شهر حواس پرتی ایجاد کند ، حیواناتی هستند که می توانند در طول مسیر رها شوند.

سردار حمیدی افزود:گردانندگان حیوانات می توانند آن ها را در داخل جعبه مخصوص خود قرار دهند و آن را حمل کنند. اما زمانی که حیوان رها شده باشد نمی توان کاری کرد.
وی درباره نحوه ثبت جرایم برای خاطیان طرح منع تردد شبانه گفت: سازمان ها و کارهایی که شیفت شبانه دارند از پلیس راهور مجوز گرفته اند و می توانند به راحتی تردد کنند همچون شبکه بهداشت و درمان که نیاز به تردد دارند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه افزود: جرایم برای افرادی که مجوز ندارند به قوت خود باقی است و قانون منع تردد شبانه خودرو ها در سطح شهر طبق اعلام ستاد مقابله با کرونا لازم الاجرا است. این جریمه ۲۰۰هزار تومان برای خاطیان قانون خواهد بود.
سردار حمیدی اظهار کرد: از امروز، پس از پایان تعطیلات، به چرخه عادی برگشته ایم. کلیه برنامه‌ها و طرح‌های ترافیکی و محدودیت‌هایی که از قبل وجود داشتند، به قوت خود باقی است. طرح ترافیک، محدودیت شبانه و کنترل‌ها و نظارت‌های روزانه‌ای در سطح شبکه شهری وجود دارد.
وی افزود: یک سری اتفاقات رخ داد که ماحصل آن‌ها کاهش حوادث بود. به نسبت سه ماه اول سال گذشته، وضعیت بهتری داریم. با هدف غایی فاصله زیادی داریم، اما در مسیر درستی هستیم.
سردار حمیدی تصریح کرد: در سطح شهر، طرح موتوریار ادامه دارد. نزددیک ۹۸ هزار و ۳۱۱ نفر طی چند ماه گذشته در قالب طرح موتوریار پلیس راهنمایی و راننندگی تهران بزرگ، آموزش میدانی دیده اند و موتور سیکلت هایشان به پارکینگ هدایت نشد.
رئیس پلیس راهور تهران عنوان کرد: اثر مثبت دیگری که این طرح داشت آن بود که برای اولین بار در دو، سه سال گذشته، دو درصد تخلفات و حوادث موتور سیکلت‌ها کاهش پیدا کرد. سال گذشته، کاهش حوادث و تخلفات و رشد خوبی در اقداماتمان داشتیم، اما در مورد موتور سیکلت، وضعیت خوبی نداشتیم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، اقداماتی که در ۴ ماه اول سال صورت گرفته اند، اثر خود را در کاهش حوادث و تخلفات موتورسیکلت سواران نشان داده است و تداوم این طرح در دستور کار است. شهرداری تهران نیز حمایت خود را نشان داده است
سردار حمیدی گفت: ما از کسانی که در این حوزه صاحب نظر هستند، دعوت می‌کنیم. از جامعه شناسان، روانشناسان، مردم، اصحاب رسانه و تمام افرادی که می‌توانند به ما در ارتقای کیفیت طرح‌های این چنینی کمک کنند، استقبال می‌کنیم و خود را هماهنگ با مردم و نظر آن‌ها می‌دانیم.
رئیس پلیس راهور تهران عنوان کرد: موتوریار بخش زیادی از حواشی اقدامات سلبی پلیس را از بین برد و در حوزه انضباط و ارتقا نیز بازدارندگی خود را پیدا کرد. این طرح، یکی از مصادیق برجسته اقدامات جایگزین است که بحث کفی توقیف و ترخیص را حذف کرد.
وی افزود: جایگزین آن یک سری اقدامات ایجابی  قرار داد که می‌تواند اثر گذار باشد. همچنین، این طرح می‌تواند برای سایر تخلفات نیز الگوی مناسبی باشد و بخش‌های دیگر نیز اگر اقدامات سلبی شان اثر گذار نیست می‌توانند به این طرح رجوع کنند و آن را در دستور کار خود قرار دهند. با اقدامات ایجابی، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری را خواهیم داشت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.