به گزارش خبرساز ایران، متخصص غدد، معتقد است که مصرف منظم آلو تازه یا خشک به بهبود حافظه و کاهش سرعت پیری بدن کمک می کند.
او می گوید: این میوه حاوی ویتامین های A و C، کلسیم، فسفر، آهن، بور، پکتین و آنتی اکسیدان هایی است که به تقویت عضلات و استخوان ها کمک می کند.
دکتر پاولوا اشاره می کند که آلو میوه ای سرشار از فیبر غذایی است که به خلاص شدن از شر اضافه وزن کمک می کند.
خوردن آلو تازه باعث می شود فرد احساس سیری کند و سطح قند خون را ثابت نگه دارد. علاوه بر این، آلوی تازه و خشک هم از یبوست جلوگیری می کند و هم آهن موجود در آن از کم خونی جلوگیری می کند.
در عین حال، این پزشک نسبت به خوردن زیاد آلو هشدار می دهد، زیرا منجر به نفخ، اسهال و آلرژی می شود. توصیه می شود در طول روز بیش از ۶ عدد متوسط مصرف نکنید، هر بار ۱ تا ۲ عدد.
به گفته وی، مصرف بیش از ۱ تا ۲ عدد آلو در روز به افراد مبتلا به مشکلات معده و کلیه توصیه نمی شود. زیرا آلو حاوی اگزالات است که خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.
ثبت دیدگاه