به گزارش خبرساز ایران، به غیراز درست کردن کمپوست، این پوستها، کاربردهای متنوعتر دیگری هم دارند. هیچ میدانستید پوست مرکبات فواید تغذیهای بیشتری نسبت به میوههای داخل آن دارند؛ فقط یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال ۳ برابر بیشتر از میوه داخل آن ویتامین C و ۴ برابر فیبر بیشتر دارد. برای اضافه کردن طعم و مزه اضافی به چای، آب و یا نوشیدنیهای دمکرده زمستانی، پوست خشک شده مرکبات را استفاده کنید. ترکیبی طبیعی در پوست مرکبات وجود دارد که یک پاککننده بسیار مؤثر است. کافیاست پوست مرکبات را در شیشهای پر از سرکه ۲ هفته در یخچال نگهدارید. مخلوط را صاف کنید و با نسبت مساوی از آب رقیق کنید تا بهعنوان یک افشانه ملایم پاککننده و خوشبو بهکار رود.
این روزها اگر نارنگی، پرتقال، لیموسنگی و انواع دیگری از مرکبات را در دسترس داشتید، پوست آنها را دور نریزید.
ثبت دیدگاه