حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ 27 جماد ثاني 1446 Saturday, 28 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
تاثیر ویتامین B۱ بر کاهش سردردهای میگرنی
01 آبان 1401 - 13:15
0
نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: مصرف ویتامین B۱ ممکن است احتمال سردردهای میگرنی را کاهش دهد.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، سردردهای میگرنی می تواند دردناک و کنترل آن دشوار باشد همچنین ممکن است علائم و زمان شروع آن برای هر فرد متفاوت باشد.

کارشناسان هنوز در تلاش هستند تا به این موضوع پی برند که چرا سردردهای میگرنی اتفاق می افتد و افراد چه اقدامات پیشگیرانه ای می توانند انجام دهند.

نتایج مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده حاکی از آن است که مصرف ویتامین B۱ ممکن است به پیشگیری از میگرن در برخی افراد کمک کند.

میگرن یک بیماری عصبی است که باعث سردردهای شدید می شود و معمولا یک ناحیه از سر درگیر می‌شود. درد ناشی از میگرن می تواند شدید باشد و گاهی اوقات افراد ممکن است علائم دیگری مانند تهوع یا استفراغ را نیز تجربه کنند. سردردهای میگرنی می تواند با محرک‌های خاصی مانند استرس یا تغییرات هورمونی مرتبط باشد.

رژیم غذایی یکی از عواملی که می تواند بر سردردهای میگرنی تاثیر بگذارد. با این حال کارشناسان هنوز در حال بررسی جزئیات اثربخشی رژیم غذایی هستند. محرک های غذایی یا اقدامات پیشگیرانه می تواند برای هر فرد متفاوت باشد.

دکتر کلیفورد سگیل – متخصص مغز و اعصاب – از ایالت کالیفرنیا به چند نمونه از این موارد اشاره کرده است: محرک‌های غذایی در بروز میگرن متداول هستند. مصرف پنیر و کافئین می تواند باعث سردرد میگرنی شود. از بیمارانی که برای اولین بار به من مراجعه می کنند، می‌خواهم که یک دفترچه داشته باشند تا ببینند آیا دارویی وجود دارد که باعث ایجاد سردرد ‌شود یا خیر؟ کافئین می‌تواند هم باعث سردرد شود و هم به تسکین آن کمک ‌کند بنابراین تعمیم اینکه چنین چیزی باعث سردرد می‌شود یا به آن کمک می‌کند، سخت است.

افرادی که سردرد میگرنی را تجربه می کنند لازم است با پزشکان و سایر متخصصان برای شناسایی محرک‌های سردرد مشورت کنند.

در این بررسی جدید محققان به مطالعه ارتباط بین دو ویتامین B یعنی تیامین (ویتامین B۱) و ریبوفلاوین (ویتامین B۲) و تجربه بروز سردردهای شدید یا میگرن پرداختند. آنان داده‌های شرکت کنندگان در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه در آمریکا از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۴ را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، محققان آمریکایی در بررسی خود دریافتند وجود مقادیر بالاتر تیامین در رژیم غذایی با کاهش احتمال بروز میگرن مرتبط است. این موضوع به طور ویژه در میان شرکت کنندگان زن صحیح بود. هرچند این تاثیرگذاری در مورد ریبوفلاوین مشاهده نشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.