به گزارش خبرساز ایران، مواد غذایی مانند تخم مرغ، عسل، چای، ماهی و… که بیشتر مصرف میشوند، این چنین تشخیص داده میشوند:
تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
عسل
برای تشخیص عسل واقعی، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این به خاطر رنگ مصنوعی آن است.
ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.
برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و با سوزاندن مقداری از آن، کامل آتش میگیرد و دود سیاه بروز میدهد.
زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد.
میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند، با اکسید سولفور خشک شده و آلرژی زا هستند.
کره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.
ثبت دیدگاه