به گزارش خبرساز ایران، رضا داورزنی مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک عصر چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ در جلسه هم اندیشی با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات ثقلین این اداره برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه یکی از برنامههایی بود که در دستور کار بنده قرار داشت زیرا اصحاب رسانه را بازوان توانمند برای هر مجموعه میدانم و پیشرفت توسعه در هر مجموعه با اطلاع رسانی توسط اصحاب رسانه انجام میشود.
وی گفت: تعداد فضاهای آموزشی در منطقه ۱۵۸ مورد است که به جز مدارس استعدادهای درخشان و تیزهوشان به صورت دو شیفت فعالیت میکنند، قدمت بیش از ۶۰ درصد فضاهای آموزشی در شهرستان قرچک بالغ بر ۳۰ سال است و تراکم فضاهای آموزشی به ازای هر دانش آموز کمتر از ۴ متر است که نصف استاندارد آموزشی در کشور است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک افزود: وضعیت دارالقرآن و پژوهشسرای شهرستان شرایط مناسبی ندارد و نیازمند بازسازی و تعمیر و تجهیز است، همچنین تنها سالن همایش بزرگ شهرستان قرچک کانون فرهنگی تربیتی ملائک است که وضعیت خوبی ندارد و نیازمند کمک و مساعدت مسئولان ادارات شهرستان است.
داورزنی در خصوص معارض حیاط اداره آموزش و پرورش شهرستان قرچک، بیان کرد: بیش از ۱۰ جلسه در این خصوص برگزار شده ولی به نتیجه مطلوب نرسیدیم و معارض حاضر به موافقت نرسید.
وی خاطرنشان کرد: تعداد دانش آموزان شهرستان قرچک بیش از ۵۸ هزار نفر است که نسبت به سال قبل حدود ۵ هزار دانش آموز اضافه شدهاست و افزایش دانش آموزان نشان از تراکم بالای جمعیت است که به جرات میتوان گفت هر ساله بیش از ۱۵ هزار نفر به جمعیت این شهرستان اضافه میشود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک ادامه داد: میانگین تراکم دانش آموزی بین ۳۲ تا ۳۵ نفر است و در بعضی مناطق این تراکم به ۴۵ تا ۵۰ نفر نیز میرسد که اگر مسئولان قرچک در سالهای آینده به زیرساختهای آموزشی به خصوص ساخت فضاهای آموزشی و کمبود معلم توجه نداشته باشند، با بحرانی شدید مواجه خواهیم شد.
داورزنی اظهار کرد: در سال جاری مدرسه روستایی امین آباد تخریب شده بود و دانش آموزان در روستای همجوار تحصیل میکردند که به امید خدا به زودی با افتتاح این مدرسه در روستای خود ادامه تحصیل خواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه ورزشی و تربیت بدنی و سلامت نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، بیش از ۱۲ حیاط پویا در مدارس قرچک افتتاح شده است، اولین زمین چمن فوتبال و والیبال ساحلی در قرچک، اولین دیوار صخره نوردی در مدارس دخترانه افتتاح و به بهرهبرداری رسیده است و در سال آینده هم ۷ پروژه ورزشی و حیاط پویا دیگر در مدارس قرچک به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در خصوص حضوری بودن مدارس نیز گفت: فضای مجازی برای آموزش، فضای لازم و کافی نیست، ولی در شرایط و بحران کرونا از آن استفاده کردیم تا آموزش ادامه داشته باشد و همین امر آسیبهای زیادی را به بستر آموزشی و دانشآموزان وارد کرده است.
داورزنی اضافه کرد: در حال حاضر سلامتی دانش آموزان یکی از مهمترین برنامههایی است که در دستور کار قرار دارد و حیاط های پویا از راههایی است که به سلامت جسمانی دانش آموزان کمک شایانی می کند.
این مسئول افزود: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مدارس شهرستان بازگشایی شد و رتبه برتر در حوزه بازگشایی را در استان کسب کردیم، این بازگشایی با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام شد که در این حوزه تمامی عوامل ستادی و مدیران زحمات فراوان کشیدند تا بازگشایی به نحو احسن انجام شود که مورد استقبال خانوادهها نیز قرار گرفت.
ثبت دیدگاه