حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ 27 جماد ثاني 1446 Saturday, 28 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
سه روش اجتماعی شدن
05 بهمن 1400 - 9:30
0
اگر احساس می‌کنید زمان زیادی را در تنهایی سپری می‌کنید یا وقتی در میان افراد هستید چیز زیادی برای گفتن ندارید، این مطلب را بخوانید.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، اجتماعی بودن را اینگونه می‌توان تفسیر کرد: کسی که بیشتر وقت خود را در اجتماع و با انسان‌های مختلف می‌گذراند و اغلب خارج از خانه است؛ چرا که بسیاری از کسانی که خیلی اجتماعی نیستند وقت خود را بیش از حدِ معمول در خانه به تنهایی سپری می‌کنند و این باعث افزایش خجالت و کم‌رویی در آن ها می‌شود. طبق این تفسیر، اجتماعی بودن یعنی به جای اینکه مخفی شوید، خودتان را نشان دهید.

راهکارهای زیادی وجود دارند که برایاجتماعی شدن می‌توانید آنها را به کار بگیرید. در ادامه تعدادی از آنها را خواهد خواند.

۱) برون‌گرایی را تمرین کنید

 فرد برون‌گرا کسی است که رفتار صمیمی دارد و از بودن در کنار دیگران لذت می‌برد. این افراد به طور طبیعی کنجکاو هستند؛ طرد شدن را دوست ندارند و به سرعت بر آن غلبه می‌کنند. برای تمرین برون‌گرایی، صحبت کردن در مورد یک علاقه یا سرگرمی می‌تواند راحت‌تر باشد. بنابراین اگر می‌خواهید برون‌گرا بودن را تمرین کنید، زمانی که با فرد یا گروهی از افراد هستید که با شما علایق مشترک دارند، این کار را انجام دهید.

۲) از خودتان بگویید تا راحت‌تر ارتباط را ایجاد کنید

خوب نیست که طرف مقابل شما متکلم وحده باشد و فقط او در مورد خودش صحبت کند؛ چرا که او هم در مقابل علاقه دارد درباره شما اطلاعاتی به دست آورد. برای اینکه دو نفر با هم دوست شوند، باید چیزهایی درباره یکدیگر بدانند. بهترین نوع مکالمه حالتی است که طرفین به طور متناوب امکان صحبت از خود داشته باشند و بتوانند به یک اندازه از مکالمه لذت ببرند.

۳) خود را در قالب یک فرد اجتماعی مجسم کنید

هرگاه که قصد معاشرت با افراد را داشتید، سعی کنید خود را به عنوان یک فرد شایسته اجتماعی تجسم کنید. تجسم‌کردن، هم می‌تواند به شما کمک کند از نظر اجتماعی کمتر احساس اضطراب کنید و هم شما را در داشتن معاشرتی بهتر یاری می‌کند. اگر می‌دانید که یک فرد اجتماعی چگونه رفتار می‌کند، کار برایتان راحت‌تر است؛ می‌توانید هر چند وقت یک‌بار سعی کنید نقش یک فرد اجتماعی را بازی کنید. انجام این کار به شما کمک می‌کند تا در طول زمان به تصویر ذهنی خود نزدیک شوید و در نهایت این تصویر به بخشی طبیعی از شخصیت شما تبدیل شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.