حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳ 26 جماد ثاني 1446 Friday, 27 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
دیدار صمیمی مدیر کل روابط‎ عمومی رسانه ملی با گوینده پیشکسوت رادیو
22 آبان 1400 - 7:49
2

مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما به نمایندگی از رئیس رسانه ملی به همراه یدالله گودرزی، مدیر گروه فرهنگ و اندیشه رادیو ایران، به دیدار غلامعلی امیرنوری، گوینده پیشکسوت رادیو رفت.

پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما در این دیدار که عصر چهارشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۰ انجام شد، هدف را ادای احترام به هنرمندان و پیشکسوتان رادیو دانست و گفت: استاد امیر نوری نماد رادیو و یکی از افتخارات رسانه ملی در عرصه ادبیات هستند.

وی افزود: شخصیت شناخته شده فرهنگی، وقار و متانت و زباندانی ویژگی‌های امیر نوری است که ایشان را مرجع و نمادی برای ادبیات و زبان معیار در رادیو کرده‌است.

مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی با اشاره به لزوم درست خوانی در رادیو تأکید کرد: خوش آهنگی و خوش آوایی قاعده مهمی در عرصه گویندگی رادیوست که استاد امیرنوری با اجرای درست و بی‌نقص‌اش در رادیو به ما آموخته است.

قرایی زبان فارسی را منظومه ای درخشان از هنر و ادبیات و سبک زندگی دانست و گفت: با علم به این موضوع، رسانه ملی تلاش می‌کند به زبان فارسی و زبان معیار توجه کند و برایش خیلی اهمیت دارد گویندگان پیشکسوتی همچون استاد امیر نوری در رادیو حضور داشته باشند.

وی با آرزوی سلامتی برای این گوینده پیشکسوت تصریح کرد: صداوسیما وظیفه خود می‌داند از گنجینه‌های ادبی رادیو و رسانه ملی قدردانی کند و امیدوار است این تجارب به نسل جوان گویندگان رادیو منتقل شود.

امیر نوری نیز با بیان خاطرات خود از حضور در رادیو و تلاشش برای درست‌خوانی و پاسداشت زبان فارسی گفت: افتخارم خدمتگزاری به زبان فارسی و مخاطبان رادیوست و هر آنچه از فرهنگ و ادبیات ایران در چنته داشته‌ام را در برنامه‌های رادیویی به کار برده‌ام.

وی تصریح کرد: همیشه به این مهم وفادار بودم که گویندگان و مجریان رادیو باید موجب ارتقای دانش شنوندگان شوند و در عین حال حافظ زبان معیار باشند.

این گوینده پیشکسوت رادیو با اشاره به اهمیت درست‌خوانی در رادیو گفت: گویندگی در درجه اول استفاده درست از زبان فارسی است. نمود گفتاری زبان فارسی متفاوت از نمود نوشتاری آن است و از این رو تلاش کردم گویندگان رادیو فن بیان و صداسازی و استفاده درست از واژگان را یاد بگیرند و بر اهمیت درست‌خوانی و وفاداری به زبان معیار در رادیو واقف شوند.

برنامه‌های «در انتهای شب»، «سیمای فرزانگان»، «شاخه طوبی»، برنامه مشاعره «در جستجوی سیمرغ»، «نگارستان» و گویندگی مجموعه‌های شاهنامه، مثنوی مولانا، دیوان حافظ، کلیات سعدی، آفاق عشق نظامی و غزل‌های امام خمینی (ره) از جمله آثار صوتی استاد نوری است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.