حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳ 26 جماد ثاني 1446 Friday, 27 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
طرز تهیه سوپ رژیمی و چربی سوز
18 شهریور 1400 - 10:15
0
آشپزی و شیرینی‌پزی اختصاصی دینا-9 با وجود همه‌گیری ویروس کرونا و خانه‌نشینی، افزایش وزن و چاقی یکی از دغدغه‌های مهم بیشتر افراد جامعه شده است.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، سرآشپز و شیرینی ‎پز ما دینا حقی، این پنج‎شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ نیز به‌صورت اختصاصی و برای نهمین قسمت، به سراغ آموزش پخت «سوپ رژیمی و چربی سوز » رفته است که می‌خوانید:

«با وجود همه‌گیری ویروس کرونا و خانه‌نشینی، افزایش وزن و چاقی یکی از دغدغه‌های مهم بیشتر افراد جامعه شده است.

کلم‌برگ، کرفس و کدو جزو چربی‌ سوزهای طبیعی و عالی هستند که با جای دادن آن‌ها در برنامه غذایی، می‌توانید در کنار غذا خوردن به کاهش وزن‌ خود کمک‌ کنید.

همچنین ادویه‌هایی از قبیل زنجبیل، دارچین، تخم گشنیز، تخم کرفس و تخم شوید به کاهش وزن و چربی سوزی کمک شایانی می‌کنند.

در این قسمت شما را با طرز تهیه یک « سوپ رژیمی و چربی سوز »  فوق‌العاده خوش‌طعم آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم:

مرغ: ۲۰۰ گرم

کدو: ۲ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد متوسط

گوجه: ۵ عدد

کلم‌برگ: ۱/۲ یک کلم متوسط

کرفس: ۳ ساقه(به همراه برگ)

پیاز: یک عدد

جعفری و گشنیز: ۱۰۰ گرم

جو: یک لیوان

آب‌لیمو: به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، تخم گشنیز، تخم کرفس، تخم شوید: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ و پیاز خردشده را به همراه زردچوبه، دارچین و زنجبیل روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس مرغ نیم‌پز شده را ریش‌ریش کرده و دوباره به محتویات آب مرغ اضافه کنید.

در این مرحله جو‌ی شسته شده را به همراه هویج نگینی شده به آن اضافه کنید.

توجه:

تمام سبزیجات را به‌صورت نگینی و ریز خرد کنید.

ادامه پخت

بعد از ۳۰ دقیقه کدو، ساقه کرفس و کلم خردشده را به همراه گوجه رنده یا پوره شده به سوپ اضافه کنید و با شعله متوسط اجازه دهید تا پخته شود.

توجه:

سوپ به علت وجود جو ممکن است ته بگیرد، توجه داشته باشید که شعله زیاد نباشد و هر چند دقیقه، آن را به هم بزنید.

ادامه پخت

۲۰ دقیقه قبل از پخت کامل و خاموش کردن آن گشنیز، جعفری و برگ کرفس خردشده، تخم گشنیز، تخم کرفس، تخم شوید، نمک، فلفل و مقداری آب‌لیموی تازه به آن اضافه کنید و بگذارید سوپ جا بیافتد.

توجه:

۱- از هرکدام از تخم‌های گشنیز، کرفس و شوید یک قاشق چای‌خوری کافی است.

 ۲- در صورت تمایل می‌توانید از مقداری رب گوجه نیز استفاده کنید».

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.