حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ 27 جماد ثاني 1446 Saturday, 28 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
طرز تهیه خورش کرفس+ نکات مهم
04 شهریور 1400 - 10:15
4
آشپزی و شیرینی‌پزی اختصاصی دینا-7 خورش کرفس یکی از خورش‌های معروف و پرطرفدار ایرانی است.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، سرآشپز و شیرینی‎‎‎‎‎پز ما دینا حقی، این پنج‎شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۰ نیز به‌صورت اختصاصی و برای هفتمین قسمت، به سراغ آموزش پخت «خورش کرفس» رفته است که می‌خوانید:

کرفس خواص بسیاری برای انسان دارد که با قرار دادن «خورش کرفس» خوشمزه و لذیذ در برنامه غذایی خود، می‌توانید ارزش ویژه به سبد غذایی خود هدیه دهید.

«خورش کرفس» یکی از خورش‌های معروف و پرطرفدار ایرانی است. در ادامه طرز تهیه این خورش خوشمزه را به همراه نکات طلایی در پخت آن را، آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

کرفس(برگ و ساقه): ۶۰۰ گرم

جعفری: ۱۵۰ گرم

نعناع: ۵۰ گرم

گوشت قرمز: ۴۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

گرد غوره: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سبزی‌های خردشده را به‌خوبی در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و حجم آن کم شود. در ادامه پیاز خرده شده و گوشت را تفت دهید و پس از رنگ انداختن پیازها ادویه، زردچوبه و فلفل را به آن بیافزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی مواد گرفته شود.

توجه:

۱- ساقه کرفس را با توجه به سلیقه و طبع خود به‌اندازه یک الی ۲ سانتی‌متر خرد کنید.

۲- نسبت نعناع به سبزی‌های دیگر بیشتر نکنید، زیرا باعث تلخی و تغییر طعم خورش می‌شود.

۳- ترجیحاً نمک را در این اضافه نکنید، زیرا زمان پخت گوشت را افزایش می‌دهد و آن را سفت می‌کند.

۴- سبزی‌ها را بیش‌ازاندازه سرخ نکنید تا خورش تلخ نشود.

ادامه پخت:

سبزی‌های سرخ‌شده را به مواد گوشتی اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و آب را به مواد اضافه کنید.

توجه:

مقدار آب به‌اندازه‌ای باشد که یک انگشت روی مواد را بپوشاند.

پایان پخت:

خورش را روی شعله متوسط بگذارید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید ۲ الی ۳ ساعت به‌آرامی بپزد و جا بیافتد.

نیم ساعت پایان پخت خورش نمک و گرده غوره را به آن اضافه کنید.

خورش خوشمزه شما آماده سرو است.

توجه:

۱- مقدار گرده غوره را، متناسب با طبع خود می‌توانید کم یا زیاد کنید.

۲- خورش کرفس هرچه آب کمتری داشته باشد خوش‌طعم‌تر است.

دینا حقی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.