به گزارش خبرساز ایران، سرآشپز و شیرینیپز ما دینا حقی، این پنجشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۰ نیز بهصورت اختصاصی و برای هفتمین قسمت، به سراغ آموزش پخت «خورش کرفس» رفته است که میخوانید:
کرفس خواص بسیاری برای انسان دارد که با قرار دادن «خورش کرفس» خوشمزه و لذیذ در برنامه غذایی خود، میتوانید ارزش ویژه به سبد غذایی خود هدیه دهید.
«خورش کرفس» یکی از خورشهای معروف و پرطرفدار ایرانی است. در ادامه طرز تهیه این خورش خوشمزه را به همراه نکات طلایی در پخت آن را، آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
کرفس(برگ و ساقه): ۶۰۰ گرم
جعفری: ۱۵۰ گرم
نعناع: ۵۰ گرم
گوشت قرمز: ۴۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
گرد غوره: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سبزیهای خردشده را بهخوبی در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و حجم آن کم شود. در ادامه پیاز خرده شده و گوشت را تفت دهید و پس از رنگ انداختن پیازها ادویه، زردچوبه و فلفل را به آن بیافزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی مواد گرفته شود.
توجه:
۱- ساقه کرفس را با توجه به سلیقه و طبع خود بهاندازه یک الی ۲ سانتیمتر خرد کنید.
۲- نسبت نعناع به سبزیهای دیگر بیشتر نکنید، زیرا باعث تلخی و تغییر طعم خورش میشود.
۳- ترجیحاً نمک را در این اضافه نکنید، زیرا زمان پخت گوشت را افزایش میدهد و آن را سفت میکند.
۴- سبزیها را بیشازاندازه سرخ نکنید تا خورش تلخ نشود.
ادامه پخت:
سبزیهای سرخشده را به مواد گوشتی اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و آب را به مواد اضافه کنید.
توجه:
مقدار آب بهاندازهای باشد که یک انگشت روی مواد را بپوشاند.
پایان پخت:
خورش را روی شعله متوسط بگذارید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید ۲ الی ۳ ساعت بهآرامی بپزد و جا بیافتد.
نیم ساعت پایان پخت خورش نمک و گرده غوره را به آن اضافه کنید.
خورش خوشمزه شما آماده سرو است.
توجه:
۱- مقدار گرده غوره را، متناسب با طبع خود میتوانید کم یا زیاد کنید.
۲- خورش کرفس هرچه آب کمتری داشته باشد خوشطعمتر است.
ثبت دیدگاه