به گزارش خبرساز ایران، سرآشپز و شیرینیپز ما دینا حقی، این پنجشنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰ نیز بهصورت اختصاصی و برای ششمین قسمت، به سراغ آموزش پخت «خوراک هندی با مرغ» رفته است که میخوانید:
غذاهای جنوبی، هندی و عربی، با طبع تند و گرم در سراسر ایران محبوب و پرطرفدار است و در این قسمت، طرز تهیه «خوراک هندی با مرغ» که جزو غذاهای تند و خوشمزه است و طرفدارهای زیادی هم دارد را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
مرغ: یک کیلو
سبزی جعفری: ۴۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید، سپس جعفری خردشده را به پیازها اضافه کنید و بهخوبی تفت دهید تا حجمش کم شود و رنگ آن تغییر کند.
توجه:
پیازها را در حدی تفت دهید که شیشهای شود، اگر بیشازحد سرخ شود هنگام تفت دادن سبزیها میسوزد.
ادامه پخت:
مرغها را که به قطعات کوچک قسمت کردهاید، در ظرفی جداگانه سرخ کنید تا طلاییرنگ شود.
در ادامه رب را به مرغها اضافه کنید و تفت دهید، سپس ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید.
توجه:
۱- رب را بهخوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
۲- نوع ادویه بسته به انتخاب خودتان میتواند تغیر کند که در اینجا بهترین گزینه ادویه کاری یا هفت ادویه است.
۳- با توجه به طبع خود میتوانید فلفل قرمز را حذف کنید.
پایان پخت:
مرغهای طعمدار شده را به مخلوط سبزی اضافه کنید و با یکدیگر بهخوبی مخلوط کنید، سپس به میزانی که، یک بندانگشت روی مواد پوشانده شود، آب به مخلوط بیفزایید و پس جوش آمدن، شعله را کم کنید و اجازه دهید تا پخته و جا بیفتد.
این غذای لذیذ و خوشطعم را با برنج میل کرده و لذت ببرید.
توجه:
یک ربع قبل از صرف غذا آبلیمو را به آن بیفزایید.
ثبت دیدگاه