حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۸ دی , ۱۴۰۳ 27 جماد ثاني 1446 Saturday, 28 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
طرز تهیه «خوراک هندی با مرغ»
21 مرداد 1400 - 8:00
1
آشپزی و شیرینی‌پزی اختصاصی دینا-۶ خوراک هندی با مرغ جزو غذاهای تند و خوشمزه است که طرفدارهای زیادی هم دارد.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، سرآشپز و شیرینی‎‎‎‎‎پز ما دینا حقی، این پنج‎شنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۰ نیز به‌صورت اختصاصی و برای ششمین قسمت، به سراغ آموزش پخت «خوراک هندی با مرغ» رفته است که می‌خوانید:

غذاهای جنوبی، هندی و عربی، با طبع تند و گرم در سراسر ایران محبوب و پرطرفدار است و در این قسمت، طرز تهیه «خوراک هندی با مرغ» که جزو غذاهای تند و خوشمزه است و طرفدارهای زیادی هم دارد را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:

مرغ: یک کیلو

سبزی جعفری: ۴۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم

نمک و فلفل قرمز و سیاه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید، سپس جعفری خردشده را به پیازها اضافه کنید و به‌خوبی تفت دهید تا حجمش کم شود و رنگ آن تغییر کند.

توجه:

پیازها را در حدی تفت دهید که شیشه‌ای شود، اگر بیش‌ازحد سرخ شود هنگام تفت دادن سبزی‌ها می‌سوزد.

ادامه پخت:

مرغ‌ها را که به قطعات کوچک قسمت کرده‌اید‌، در ظرفی جداگانه سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

در ادامه رب را به مرغ‌ها اضافه کنید و تفت دهید، سپس ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل‌ را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید.

توجه:

۱- رب را به‌خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۲- نوع ادویه بسته به انتخاب خودتان می‌تواند تغیر کند که در اینجا بهترین گزینه ادویه کاری یا هفت ادویه است.

۳- با توجه به طبع خود می‌توانید فلفل قرمز را حذف کنید.

پایان پخت:

مرغ‌های طعم‌دار شده را به مخلوط سبزی اضافه کنید و با یکدیگر به‌خوبی مخلوط کنید، سپس به میزانی که، یک بندانگشت روی مواد پوشانده شود، آب به مخلوط بیفزایید و پس جوش آمدن، شعله را کم کنید و اجازه دهید تا پخته و جا بیفتد.

این غذای لذیذ و خوش‌طعم را با برنج میل کرده و لذت ببرید.

توجه:

یک ربع قبل از صرف غذا آب‌لیمو را به آن بیفزایید.

دینا حقی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.