به گزارش خبرساز ایران، حالا این سؤال مطرح میشود که چگونه میتوانیم طوری عمل کنیم که هم خللی در فعالیت حرفهایمان ایجاد نشود و هم شاد بودن در محیط کار را تجربه کنیم؟
برای خودتان پاداشهای سرگرمکننده در نظر بگیرید.
اگر از فهرست کارهایی که باید انجام بدهید خوشتان نمیآید، سعی کنید با جایزه دادن به خودتان، انگیزه پیدا کنید.
برای خودتان گل بخرید!
همیشه یک شاخه یا یک دسته گل از هر نوعی که دوست دارید، روی میز کارتان بگذارید تا با نگاه کردن به گلها احساس شادی کنید.
یک فهرست موسیقی مخصوص خودتان داشته باشید
گوش دادن به موسیقی موردعلاقهتان، در تقویت روحیه شما تأثیر زیادی دارد، مخصوصا اگر روز سختی پیشرو داشته باشید.
به اینترنت سر بزنید
اشکالی ندارد اگر در زمان استراحتتان، برای آنکه روحیهتان تقویت شود و حوصلهتان سر جایش بیاید، سری به اینترنت و سایتهای موردعلاقهتان بزنید.
قدم بزنید
سعی کنید در زمان استراحتتان یا هر وقت که توانستید، قدم بزنید. قدم زدن نهتنها برای جسم مفید است بلکه روحیه را هم تقویت میکند.
گرسنه نمانید تا بدخُلق نشوید
سعی کنید ناهار یا میانوعدهای که با خود سرِکار میبرید، شامل گروههای غذایی اصلی مانند آهن، کلسیم، فولیک اسید، ویتامینهای B و … باشد. چون به لحاظ علمی گروههای غذایی اصلی، تأثیر زیادی روی خلقوخوی شما میگذارند.
آب بنوشید
آب کمک میکند که بدنتان هیدراته باقی بماند، بنابراین دچار سردرد نخواهید شد و فکرتان هم خوب کار میکند.
لبخند بزنید
لبخند چه طبیعی و واقعی باشد و چه ساختگی، مغز این واکنش فیزیکی را بهعنوان یک عکسالعمل مثبت تلقی میکند و پس از آن هر فعالیتی را که انجام میدهید، لذتبخش تشخیص میدهد.
قبل از کار ورزش کنید
ورزش صبحگاهی قبل از شروع کار باعث میشود تا پایان روز پُرانرژی بمانید و انرژی بیشتر هم به معنای بهرهوری بهتر است.
به یکی از همکارانتان کمک کنید
تحقیقات نشان داده است کمک به دیگران باعث ایجاد احساس خوشحالی در فرد کمککننده میشود. پس درصورتیکه یکی از همکارانتان نیاز به کمک داشت، پیشقدم شوید.
به سه اتفاق خوبی که امروز برایتان افتاده است، فکر کنید
دربارهی چیزهایی که باعث رضایت خاطر شما میشوند فکر کنید و گاهگاهی آنها را به خودتان یادآوری کنید.
برای خودتان یک وسیلهی ساده و بامزه بخرید
پیشنهاد ما این است که برای چای نیمروز سرِکارتان یک لیوان زیبا بخرید. این سادهترین پیشنهاد است، انتخاب شما میتواند هر چیز جذاب دیگری باشد.
هر روز ۲۰ دقیقه را به تنظیم امور شخصی خود اختصاص بدهید
وقتی فشار کار و فکر رسیدگی به امور شخصی زیاد میشود، فرد دچار اضطراب می شود. پس بهجای آنکه دچار اضطراب شوید، کافی است ۲۰ دقیقه برای برنامه ریزی امور شخصی زمان بگذارید و بعد از آن فقط روی کارتان تمرکز کنید.
روال عادی زندگی خود را تغییر بدهید
گاهیاوقات تصور میکنیم زندگی روزانهمان به باتلاقی تبدیل شده است که بیرون آمدن از آن دشوار به نظر میرسد. تنها راه خلاص شدن از این وضعیت، این است که دنبال تنوع و تغییر باشیم. مثلا گاهی میتوانیم این کار را با تغییر شیوهی رفتوآمدمان به محل کار انجام بدهیم.
با همکارانتان برنامه بگذارید
با همکارانتان دورهمیهایی ترتیب بدهید و از اوقات خوشی که با هم سپری میکنید، لذت ببرید. این برنامههای خارج از فضا و زمان کاری، روحیهی شما را تقویت میکنند.
بهاندازهی کافی بخوابید
هرچه بهتر استراحت کنید، آرامش بیشتر و تمرکز بهتری خواهید داشت. این بدان معناست که وقت کمتری را صرف جمعوجور کردن ذهن خود میکنید.
از آخر هفتهتان بهتر استفاده کنید
این مورد در یک جملهی ساده خلاصه میشود: «کارتان را به خانه نبرید.» آخر هفته، زمان استراحت شماست، پس هرطور که دوست دارید از آن لذت ببرید.
نوآوری را فراموش نکنید
به دنبال راحتطلبی نباشید. پروژههایی را انتخاب کنید که وادارتان میکنند نوآوری و خلاقیت به خرج بدهید. این کار شما را نسبت به کارتان دلگرم میکند و باعث میشود شغلتان جذابیت بیشتری برایتان پیدا کند.
ارتباطات مطمئن برقرار کنید
خواه این ارتباط مربوط به ارسال چند ایمیل اضافه باشد، خواه کمک به مدیرتان برای برنامهریزیهای کاری، درنهایت ارتباطات قطعا به کنترل استرس شغلی شما کمک خواهند کرد.
ثبت دیدگاه