حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۳ 6 جماد أول 1446 Thursday, 7 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6646 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ
07 تیر 1400 - 13:10
1
همبرگر خانگی یکی از غذاهایی است که تقریبا مورد استقبال همگان است و همگی آن را به عنوان یک ساندویچ سالم می شناسند.
پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، ماده اصلی این غذا گوشت چرخ کرده و نان است.اولین بار در آلمان گوشت گاو را پهن و به صورت گرد درمی آوردند که این مورد توجه مردمان قرار می گرفت.در قدیم نام این گوشت گرد را استیک می گفتند اما پس از آنکه گوشت را داخل نان قرار داند به آن همبرگر گفته شد.

همبرگر معمولا ازگوشت گاو تهیه می شود به علاوه آنکه مقداری ادویه جات و مواد دیگر نیز به آن اضافه می کنند و آن را سرخ کرده و داخل نان می گذارند.البته امروزه تنوع این غذا آنقدر زیاد شده است که آن را با انواع گوشت های قرمز و سفید نیز می توان تهیه کرد. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده می‌شود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سرو می‌کنند.

مواد لازم

گوشت چرخ‌شده بدون چربی:۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده:۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ. ۱ عدد
آرد سوخاری:۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه همبرگر خانگی لذیذ سس کچاپ:۱ قاشق غذاخوری
سس خردل (دلخواه):۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
نان همبرگر:۶ عدد
سبزیجات (کاهو_خیارشور_گوجه)

مراحل


ابتدا زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه می کنیم و گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد.
پیاز رنده شده را به گوشت اضافه می کنیم.(توجه داشته باشید که حتما آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید).
سس کچاپ را به مواد می افزاییم.
یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کرده و در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده می کنیم.
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین ۱/۴ تا ۱/۲ به مخلوط اضافه کنید.این مقدار آرد بستگی به مقدار گوشت دارد و زمانی که احساس کردید گوشت حالت نرم و آبدار پیدا کرده است در آن زمان مقدار آرد کافی است.
از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.
نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه اضافه می کنیم.
کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب می کنیم.

پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به ۶ تا ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب می زنیم. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.