به گزارش خبرساز ایران، محمدرضا تاجیک در روز چهارم از سلسله نشستهای «شورای اطلاعرسانی و نهضت جهاد تبیین شهرستان ورامین»، به همت روابطعمومی فرمانداری ویژه این شهرستان، با ارائه گزارش عملکرد ادارات بنیاد مسکن، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پست و گاز که عصر یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: در سطح شهرستان ۶۰ کارگاه بزرگ در حوزه صنایع دستی وجود دارد که بهطور میانگین هر کدام دارای ۳۰ نیروی کار و بیش از ۱۸۰۰ نفر بیمه شده دارند و گفتنی ست که از این آمار ۵۰ کارگاه در زمینه شیشه و آبگینه فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان ورامین دارای ۷۵ اثر ملی، شامل یک میراث معنوی، ۲ میراث هنری و ۷۲ اثر تاریخی است، گفت: از بناهای تاریخی میتوان به سه مسجد، یک برج، ۲۴ امامزاده، یک کارخانه، یک تپه، یک آب انبار، ۲ حمام، ۲ یخچال و یک عمارت، همچنین میراث هنری میناکاری و شیشه و آبگینه اشاره کرد.
تاجیک افزود: در سال جاری مجوز ۷۳ کارگاه کوچک صادر شده است که میانگین ۱۴۶ نفر را مشغول به کار کردهاند و همچنین ۳۱۱ کارت هنرمندی در شش ماه گذشته صادر شدهاست.
وی ادامه داد: در زمینه تسهیلات نیز ۱۷ وام چهارمیلیارد تومانی به کارگاههای بزرگ و ۲۵ وام ۳۰۰ میلیون تومانی به کارگاههای کوچک تخصیص داده شده است که این مبالغ با توجه به تعداد نیروهای فعال در این کارگاهها تعیین میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورامین گفت: این شهرستان دارای هفت اقامتگاه بومگردی است و اقامتگاه کاج در روستای خاوه بزرگترین اقامتگاه در استان تهران محسوب میشود که به زودی افتتاح خواهد شد.
تاجیک اشاره کرد: در حال حاضر ۳۱۰میلیون تومان اعتبار برای بازسازی ایوان امامزاده سلطان سیدمحمود روستای خاوه که از روستاهای هدف گردشگری است، اختصاص یافته است.
ثبت دیدگاه