حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۹ دی , ۱۴۰۳ 28 جماد ثاني 1446 Sunday, 29 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
روش صحیح نگهداری نان
11 آبان 1401 - 12:45
1
برای اینکه بتوانید نان را با کیفیت بهتری در مدت زمان طولانی‌تری نگهداری کنید کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید.
پ
پ

 به گزارش خبرساز ایران، اگر نان زیادتری نسبت به مصرفتان خرید کرده‌اید که برای چند روز می‌ماند، بهترین راه برای ذخیره آن، منجمد کردنش است.یک تکه نان یخ زده به اندازه کافی درجه حرارت را کاهش می‌دهد تا نشاسته اضافه را از نان جدا کند و کهنه نشود. قبل از فریز کردن نانتان آن را برش بزنید. به این ترتیب شما مجبور نمی‌شوید آن را درحالی‌که یخ زده است برش دهید و اغلب گرم کردنش هم دشوار .
 برای نگهداری طولانی مدت از نان باگت، نان را بعد از تکه تکه کردن، در ورقه بزرگی از فویل آلومینیومی بپیچانید مهم است که باگت، سرد و یا هم دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، نان سریع‌تر بیات خواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.