به گزارش خبرساز ایران، اگر نان زیادتری نسبت به مصرفتان خرید کردهاید که برای چند روز میماند، بهترین راه برای ذخیره آن، منجمد کردنش است.یک تکه نان یخ زده به اندازه کافی درجه حرارت را کاهش میدهد تا نشاسته اضافه را از نان جدا کند و کهنه نشود. قبل از فریز کردن نانتان آن را برش بزنید. به این ترتیب شما مجبور نمیشوید آن را درحالیکه یخ زده است برش دهید و اغلب گرم کردنش هم دشوار .
برای نگهداری طولانی مدت از نان باگت، نان را بعد از تکه تکه کردن، در ورقه بزرگی از فویل آلومینیومی بپیچانید مهم است که باگت، سرد و یا هم دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، نان سریعتر بیات خواهد شد.
برای اینکه بتوانید نان را با کیفیت بهتری در مدت زمان طولانیتری نگهداری کنید کافی است چند نکته کوچک را رعایت کنید.
ثبت دیدگاه