حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۷ دی , ۱۴۰۳ 26 جماد ثاني 1446 Friday, 27 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6679 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 1×
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی
12 مرداد 1401 - 14:42
2

در این مطلب مختصر، نحوه کاربردی تشخیص مواد غذایی مهم در زندگی اما تقلبی از اصل را بیان می‎کنیم.

پ
پ

به گزارش خبرساز ایران، مواد غذایی مانند تخم مرغ، عسل، چای، ماهی و… که بیشتر مصرف می‎شوند، این چنین تشخیص داده می‎شوند:

تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.

عسل
برای تشخیص عسل واقعی‌، آن را با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.

چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ می‎دهد که این به خاطر رنگ مصنوعی آن است.

ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق می‎زند.

برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و با سوزاندن مقداری از آن، کامل آتش می‎گیرد و دود سیاه بروز می‎دهد.

زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمی‎شود و عطر و بو دارد.

میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگ‎های فریب دهنده دارند، با اکسید سولفور خشک شده و آلرژی زا هستند.

کره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمی‎شود و حالت بریده بریده پیدا می‎کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.